Veckans bästa spelningar 6-12 april


Denna veckas tips innefattar allt från ljudimprovisationer till neofolkmusik men även kanadensisk pop! Enjoy.

STOCKHOLM:

7 april: Iceage. Debaser Slussen. kl.22

När Köpenhamnsbandet Iceage exploderade ut på den internationella punkscenen imponerades stort både fans och många kritiker på det ursinne som den unga kvartetten lyckades få ur sig live. Med sitt debutalbum New Brigade tog de stormedier med storm runtom i världen och jobbade därifrån ihop till turnéer med bland annat Fucked Up. I april 2012 spelar Iceage i Stockholm.

7 april: Charli XCX. Strand. kl.22

Brittiska popsångerskan Charlotte Altchison från Hertfordshire släppte sin första singel redan när hon var 18 år ung, men borde kanske hunnit slå igenom redan innan då hon faktiskt startade ett eget band i lekparken när hon bara var 7 och tvingade sina vänner att imitera Spice Girls. Som Charli XCX har hon blivit en så kallad It-Girl i Londons rave-scen och blivit en av Englands mest hypade nya artister. I april 2012 spelar Charli XCX i Stockholm.

  • ROCKFOTO
  • Band- & artistbilder av Sveriges bästa konsertfotografer